fbpx
Meni Zapri

oktober, 2020

10okt(okt 10)9:00 am11(okt 11)1:00 amGala sprejem Svete Alianse

Več

Podrobnosti

Vabimo Vas na slovesnost ob ustanovitvi domoljubnega in rojalističnega gibanja Svete Alianse Sv. Jurija, ki bo v Ljubljani, v soboto, 10. oktobra 2020.
Na osnovi vaše prijave do 30. avgusta 2020, vas bomo nato kontaktirali in vam, glede na vašo željo, pripravili vstopnico za udeležbo na Gala dogodku, ki bo konec meseca septembra v Ljubljani.
POTEK GALA DOGODKA
Gostje se lahko udeležijo tistega sklopa dogodka, ki jih zanima. Uradni del celodnevnega dogodka v septembru 2020 bo sledeči:
  • V dopoldanskem času se bo sestala bilateralna komisija za projekt zagona konzulata in pripravo visokega bilateralnega dogodka v letu 2021.
  • Opoldansko in popoldansko srečanje z novimi člani in vodstvom reda. Uvajanje novih kandidatov za vstop v Viteški red in slovesna večerna umestitev.
  • Večerni gala dogodek in sprejem. Gostje in člani imajo vpogled v razgrnitev ciljev, struktur in načrt delovanja Velike balije in prirata Slovenije za enovito poslanstvo Alianse Sv. Jurija.
  • Slovesna večerja in druženje.
    V ospredju so visoki gostje in novi redovni člani Sv. Alianse.
PREDSTAVITEV DOGODKA
Mednarodno vpeto gibanje Svete Alianse Sv. Jurija združuje rojalistično in domoljubno čuteče Slovenke in Slovenke in vse ljudi dobre volje, ki se trudijo za nadaljevanje bogatega kulturno – zgodovinskega izročila in vrednot Mittelevrope, ki jo imamo, in da jo še bolj aktivno živimo.
V okviru dogodka se nam bomo predstavili prvi člani – temelji gibanja in redovi, ki se temu gibanju pridružujejo v enovito organizacijo in redovno vlado Alianse Sv. Jurija (Velika Balija in priorat Slovenija), ki se bo ob tej priložnosti konstituirala.
Gre za sveto zvezo in zavezo, da se “S skupnimi močmi” lažje in učinkoviteje uresničuje poslanstvo in cilji, ki so pred nami! Ob tej priložnosti bo izvedena tudi slovesna umestitev novih članov in podelitev titularnih nazivov sprejetim redovnim sobratom in sestram, ki bodo inkorporirani v enega izmed ciljih viteških redov.
Gala spoznavni večer
Vabimo vas in vaše najbližje, da se pravočasno zagotovite vstopnico za Večerno gala spoznavno druženje in večerjate v nadvse prijetne in pomenljivem viteškem in rojalističnem duhu.
V krog Alianse vabimo tudi nove člane in viteške kandidate
V kolikor si želite pridružiti Sveti Aliansi Sv. Jurija in delovati v enem izmed viteških redov, nas ravno tako lahko čim prej kontaktirajte, s kratko predstavitvijo na: info@viteski-red.si
V tem primeru vam bomo lahko ažurno in pravočasno predstavili skupno poslanstvo za obnovo viteštva na Slovenskem! Se vidimo na dogodku!
Prijava na Gala slovesni dogodek – pišite na: info@viteski-red.si
(R.S.V.P) Vaše cenjene prijave za dogodek zbiramo do nedelje, 23. avgusta 2020!
Na osnovi vaše prijave vam bomo nato uredili vstopnico.
Uradna predstavitev dogodka: Sveta aliansa Svetega Jurija
Prijava v Fb dogodek: Gala sprejem Svete Alianse
Prijava na gala dogodek: naročilo vstopnice

Prijazno vabljeni!

Čas

10 (Sobota) 9:00 am - 11 (Nedelja) 1:00 am

X