Meni Zapri

Predstavitev poslovno-sejemskega dogodka LIHGA 2020 v Ljubljani

Združenje Slovensko – Lihtenštajnskega prijateljstva in Javna agencija SPIRIT Slovenija sta pripravila predstavitev poslovno-sejemskega dogodka LIHGA, ki je letos povabil vsa slovenska podjetja, da se v času od 11. do 19. septembru 2020 predstavijo v Kneževini Lihtenštajn.

Predstavitev sejma je v angleškem jeziku potekala v ponedeljek, 11. februarja 2019, ob 15 uri, v prostorih Javne agencije SPIRIT Slovenija, Verovškova ulica 60 v Ljubljani. 

Veseli smo bili udeležbe predstavnikov ministrstev in različnih agencij, kot je MZZ, Spirit Slovenija in STO. Velika zahvala gre tudi predstavnikom poslovnih klubov in podjetij, ki so se v lepem številu udeležili te pomenljive poslovne prezentacije, ki lahko pomeni izjemno priložnost za čim večji poslovni uspeh v osrednji alpski regiji. 

Za zanimivo prezentacijo in različna vprašanja je bil slednjim na voljo direktor LIHGE, spoštovani gospod Georges Lüchinger.

Slovenski podjetni in poslovni svet ima že letos možnost, da se prijavi na ta dogodek, kar pomeni možnost skupne predstavitve na osrednjem slovenskem paviljonu LIHGA 2020.

DO SREDE MARCA 2019 SE LAHKO PRIJAVITE ZA POSLOVNO-SEJEMSKI DOGODEK LIHGA 2020: 

Že od danes naprej, pa vse do 15. marca 2019, zbiramo cenjenje prijave podjetij za udeležbo na navedenem dogodku LIHGA 2020.

Svojo prijavo nam čim prej posredujte na: info@slo-fl.eu. Ravno tako vam bomo v tem roku radi posredovali še več želenih informacij.

Vljudno vabljeni! 

Vsaki dve leti se namreč v razstavnem centru Schaan, ki leži v samem srcu industrijskega centra Kneževine Lihtenštajn, odvija industrijsko- obrtna in komercialna razstava LIHGA (Liechtensteinische Industrie-,Handels- und Gewerbe-Ausstellung). To je osrednje Lihtenštajnsko industrijsko in trgovsko razstavišče, ki pokriva tudi Švico in velik del Avstrije. Za leto 2020 (v času od 11. do 19. septembru 2020) načrtujemo, da bi se na njemu Slovenija s svojimi podjetji primerno predstavila. LIHGA je ustanovila največja in najbogatejša Lihtenštajnska občina Schaan in deluje pod pokroviteljstvom princa regenta Aloisa von und zu Liechtenstein in Gospodarske zbornice Liechtenstein.

V kolikor želite biti naš pokrovitelj ali poslovni partner v Kneževini Lihtenštajn 2019: na Slovenskem dnevu ob njihovi 300-letnici, nas čim prej kontaktirajte.

Več slik iz predstavitve LIHGA 2020 v Ljubljani: fb album

O sami LIHGI si lahko več preberete: Tukaj  

Veliko nas bo namreč v Kneževini Lihtenštajn prisotnih že letos 7. septembra, ko bomo priredili: Slovenski dan ob 300-letnici Kneževine. Prijazno vabljeni, da se nam pridružite!

Zgodovina Lihtenštajna v 160 sekundah:

Se vidimo na LIHGI 2020, kjer bo naš glavni gostitelj prestolnica Lihtenštajna – mesto Vaduz!

X