Meni Zapri

Prodaja turističnih, promocijskih in domoljubnih izdelkov

Za vas smo prisotni na naši turistični stojnici v prestolnici

Vse dni v letu, v časi sezone, od meseca marca pa vse do konca meseca oktobra, smo za vas prisotni na Ljubljanski osrednji tržnici s svojo stojnico: vse dni v tednu, od 8.00 ure do 17.00 ure, smo na lokaciji na Vodnikovem trgu (v bližini Vodnikovega spomenika, od ponedeljka do sobote), na Pogačarjevem trgu (pred bogoslovnim semeniščem) pa ob nedeljah in praznikih (od 8.00 ure do 18.00 ure). 

Z veseljem se udeležujemo, skozi celo leto, prazničnih dogodkov (Veseli december: v Ljubljani in v Celju), prisotni smo tudi na občasnih mobilni sejemskih dogodkih (na Obali, Dolenjski, Gorenjski in Štajerski). Tako smo vsako leto prisotni v Izoli in Kopru, to je na Gregorjevem semnju v Logatcu, na Jožefovem semnju v Petrovčah (po tem dnevu, 19. marcu, pa smo tudi že stalno, vsaki dan, prisotni na stojnici v Ljubljani), pa tudi občasno v Kranjski Gori, Komendi, Bledu, Tržiču in Ribnici. Tem dogodkom sledimo glede na tržno ponudbo in se prilagajamo vašim povabilom in željam.

Kaj vse dobite na naši turistični in domoljubni stojnici?

  • Zastave (vseh vrst), našitki, kape, šali, majice, puloverji, souvenirji in darila, magnetki, likerji in žganja, obeski, značke, torbe, turistični prti in brisače, izdelki umetnostne obrti itd.

Prijazno vabljeni, da nas tudi osebno obiščete na naši turistični ali praznični stojnici, skozi celo leto!

ZIMSKA AKCIJA IZDELKOV PANTER SLOVENIJA

PRAZNIČNA AKCIJA TRAJA OD 2. 11. 2019 – 31. 12. 2019 V SPLETNI TRGOVINI 
V akcijski ponudbi so vsi izdelki panter Slovenija, Slovenija in Ljubljanski zmaj: puloverji, majice, šali in zimske kape. 

Prevzem naročenih izdelkov po spletu

Vaša e-naročila (spletna trgovina) ali prevzem naročenih, to je rezerviranih domoljubnih in viteških izdelkov (npr. majice, zastave, našitki itd.) lahko dobite na vaš dom po pošti:

  • to je po povzetju;
  • po navadni ali priporočeni pošti (naročene izdelke pred tem vplačate na naš poslovni račun, na podlagi izdanega računa);
  • ali pa izdelke, na osnovi vaše želje, vedno lahko prevzamete tudi osebno, oziroma na naši stojnici v centru Ljubljane.
X