Prodaja turističnih, promocijskih in domoljubnih izdelkov

V osrčju knežjega mesta Celje smo za vas uredili Viteško in domoljubno trgovino, ki vam nudi darilni, klubski in turistični program Dežele Celjske in Slovenije. 

V našem “Souvenir shopu Celje”, ki domuje v starodavnem in veličastnem Celjskem domu, vam nudimo priznane izdelke slovenske zemlje in dela domačih rok, ki predstavljalo Celjsko in Slovensko identiteto in bogato kulturno izročilo naroda.

V prvi vrsti imamo v svoji ponudbi domoljubne in turistične izdelke. Izbirate lahko med vrsto kvalitetnih izdelkov, ki so tu zaradi vas in vaše najbolj izbrane potrebe, lahko z zastavami spodbujate slovenske športnike, ali pa si izberete kako drugo uporabno in lepo darilo, ki vam bo drag spomin na obisk naše knežje dežele, hkrati pa lahko še poskusite dobrote naše hišne vinoteke: za vas je tu izbrano domače vrhunsko vino, penine, pivo, sok, grajsko žganje ali likerji po vaše okusu, ki jih lahko seveda tudi poskusite v našem klubskem kotičku. Izberete lahko tudi domačo izbrano čokolado z viteško blagovno znamko, velik je izbor izdelkov iz medu in umetnostne keramike – vse to lahko dobite na enem mestu v naši Viteški trgovini v Celjskem domu. Med domoljubnimi izdelku pa so na prvi vrsti majice in našitki, vrsta značk in brošk, kape in šali, obeski, zastave in zastavice.

Več aktualnih novic iz ponudbe si lahko vedno ogledate tudi Facebook strani facebook.com/ViteskaTrgovina

Na isti lokaciji se nahaja tudi Info točka Lihtenštajn, kjer lahko dobite aktualne informacije iz poslovne, turistične in kulturne dejavnosti Alpskega mostu (dežel kvadrilaterale) ter informacije o medsebojni izmenjavi med našo domovino in aktualno kneževino. V Poslovnem klubu združenja se lahko zadržite ob naših vsebinah klubskega programa.

Svetujemo vam lahko tudi glede naše turistične in splošne ponudbe in možnosti, ki jo imate v Celju in okolici. Obenem pa pri nas lahko tudi že dobite informacije glede “Slovensko – Lihtenštajnskega poslovnega kluba”, ki pomeni dobro poslovno nadgradnjo turistične, poslovne in kulturne dejavnosti. Čakajo nas poslovni izzivi in nove možnosti za naše ljudi v regiji in širše. V okviru Slovensko-Lihtenštajnskega prijateljstva ohranjamo in posredujemo bogato kulturno in zgodovinsko dediščino, ki jo želimo deliti z vami!

 

Delovni čas trgovine v Celjskem domu (poletni delovni čas):

V kolikor pa smo trenutno odsotni (ali na terenskem delu) pa nas vedno lahko dobite tudi na kontaktnem telefonu 031 235 911 ali info@slo-fl.eu.

Prijazno se priporočamo, da svoj obisk (tudi za večje skupine) predhodno rezervirate, da vam bomo tako lahko ponudili kar največ informacij in izdelkov. Klub Lihtenštajnskega združenja deluje tudi izven delovnega časa po predhodnih rezervacijah.

Z veseljem vas bomo sprejeli in vam ponudili tudi naše storitve info točke in predstavništva (informacije glede članstva in aktivnosti v naši organizaciji in viteškemu redu), to so tudi vsebine našega mednarodnega Združenja SLO-FL in seveda vam bomo radi ponudili naše izdelke tudi kot darilo.

Za vas smo prisotni tudi na turistični stojnici v prestolnici

Vse dni v letu, v časi sezone pa do konca meseca oktobra smo za vas prisotni na Ljubljanski osrednji tržnici s svojo stojnico: vse dni v tednu, od 8.00 ure do 17.00 ure, smo na lokaciji na Vodnikov trgu (v bližini Vodnikovega spomenika, od ponedeljka do nedelje), na Pogačarjevem trgu (pred bogoslovnim semeniščem) pa ob nedeljah in praznikih (od 8.00 ure do 18.00 ure).

Radi smo prisotni skozi leto tudi na prazničnih dogodkih (Veseli december: v Ljubljani in v Celju) in tudi na občasnih mobilni sejemskih dogodkih (na Obali, Dolenjski, Gorenjski in Štajerski). Tako smo vsako leto prisotni v Izoli in Kopru, na Gregorjevem semnju v Logatcu, na Jožefovem semnju v Petrovčah, pa tudi v Kranjski Gori, Komendi, Tržiču in Ribnici. Tem dogodkom sledimo glede na tržno ponudbo in se prilagajamo vašim povabilom in željam.

 

Prevzem naročenih izdelkov po spletu

Vaša e-naročila (spletna trgovina) ali prevzem naročenih, to je rezerviranih domoljubnih in viteških izdelkov (npr. majice, zastave, našitki itd.) lahko dobite na vaš dom po pošti (to je po povzetju) ali pa jih na osnovi vaše želje vedno lahko prevzamete v naši prodajalni v Celju ali na stojnici v Ljubljani.

 

 

E-trgovina: Je odprta

Spletno trgovino lahko poiščete tudi preko facebooka: Viteška spletna trgovina 

Prijazno vabljeni!