fbpx
Meni Zapri

Dobrodošli

na spletni strani združenja

Slovensko – Lihtenštajnskega prijateljstva!

Prijazno vas vabimo k prijavi na

“Poslovno-gospodarski alpski forum” in

“Viteški dnevi 2022 na Ptuju”

od četrtka, 22. septembra do nedelje, 25. septembra 2022.

Prijavite se: TUKAJ

OBIŠČITE DOMOLJUBNO SPLETNO TRGOVINO

V našem združenju vam nudimo velik nabor tradicionalnih, novih in izvirnih domoljubnih izdelkov, tako za vas kot vaše najbližje.  Že od samega začetka smo zvesti domovini in narodu. Slovenija ni od včeraj, ravno tako slovenski narod! V širšem alpskem svetu smo prepoznavni kot narod, ki ima svoje izvorne korenine, čast in ponos še iz časov starodavne karantanske pradomovine. Z nakupom naših domoljubnih izdelkov ohranjamo in utrjujemo domoljubno zavest v domovini in svetu! Prijazno vas vabimo na obisk in nakup v našo spletno trgovino: TUKAJ!

VABIMO VAS K PROJEKTNEMU SODELOVANJU

V letu 2022 nadaljujemo naša uspešna pretekla bilateralna in poslovna srečanja iz let 2017, 2018 in 2019.

Pripravljamo srečanje, druženje in izmenjavo poslovnih praks med gospodarstveniki in podjetniki iz Alpskega okolja, zlasti iz Kneževine Lihtenštajn, Švice in Slovenije, ob otvoritvi Alpske finančne družbe – AFD.

Oblikujemo projektne skupine in veseli bomo vaše udeležbe in sodelovanjaVeč o “POSLOVNO-GOSPODARSKEM ALPSKEM FORUMU” preberi: TUKAJ!

Na družbenih omrežjih lahko obiščete in všečkate Facebook stran Združenja Slovensko-Lihtenštajnskega prijateljstva in projektno stran Fundacija SLO – FL

Prihajajoči dogodki

No Events on The List at This Time

Povezani projekti

Fundacija slovensko-lihtenštajnskega združenja
Viteški red Svetega Jurija
X