fbpx
Meni Zapri

december, 2022

15dec5:00 pm11:45 pmPraznično druženje s člani združenja v čarobnem decembru 2022

Več

Podrobnosti

PREDBOŽIČNO DRUŽENJE S ČLANI NAŠEGA ZDRUŽENJA IN

Viteškega reda Svetega Jurija iz Koroške

bo v veselem adventnem času, v četrtek, 15. decembra 2022, ob 18.00 uri

v priznanem gostišču v Ljubljani – Šmartno.

 

Advent - čas pričakovanja - mojpogled.com

Člani Poslovnega kluba našega združenja pripravljamo skupno praznovanje v čarobnem vzdušju decembra, ko nas prazniki vabijo, da se poveselimo skupaj. V tem obdobju namreč zbiramo sklepne prijave za 1. krog pridružitve k našemu viteškemu redu vseh naših novih viteških kandidatov in kandidatk za leto 2023. Praznični čas pa je tudi priložnost, da se skupaj poveselimo in nazdravimo prihajajočim praznikom.

Njeno veličanstvo novogodišnja čestitka

“Jezus kliče uboge in preproste pastirje po angelih, da bi se jim razodel. Modre kliče s pomočjo njihove lastne znanosti. In ker jih spodbuja notranji tok njegove milosti, vsi tečejo k njemu, da bi ga častili. Vse nas kliče z Božjimi navdihi in se nam razodeva s svojo milostjo. Kolikokrat je ljubeznivo povabil tudi nas? In s kakšno pripravljenostjo smo mu odgovorili?” (sv. pater Pij) 

Pristop v viteški red je najhitreje mogoč preko našega e-vpisnika: TUKAJ!  in ste že  danes v 1. krogu pridružitve kot naš novi viteški kandidat ali kandidatka (aspirant) ter tako izkoristite možnost, da doživite viteško čast že v prihajajočem letu 2023.

Na našem prazničnem druženju vas člani Poslovnega kluba SLO-FL že lahko obvestimo o aktivnostih, ki so pred nami v prihajajočem letu. Hkrati pa bodo vodstvu Viteškega reda že lahko predstavljeni naši novi člani – viteški aspiranti (pripravniki), s katerim bomo v letu 2023 vnovič okrepili naš viteški red, ki mu je zaupano pomenljivo skupno poslanstvo za domovino in svet, pod varstvom nepremagljivega Svetega Jurija.

Svojo udeležbo, do 15. novembra 2022, prosimo predhodno potrdite na naš e-naslov: info@slo-fl.eu

Prijazno vabljeni!

Čas

(četrtek) 5:00 pm - 11:45 pm

X