fbpx
Meni Zapri

Podjetniški izzivi v Alpski regiji 2021

Prisrčno voščilo Lihtenštajnskega kneza Hansa-Adama II. našemu združenju za Božič in novo leto 2021.

Postanite del naših podjetniških izzivov v letu 2021

Kneževina Lihtenštajn, ki ji vlada ena najstarejših plemiških družin v Evropi, sodi v sam vrh najbolj uspešnih držav na svetu. Po svoji poslovni, socialni in kulturni razvitosti je lahko svetel vzor našim poslovnim ljudem pri doseganju siceršnje poslovne uspešnosti posameznika in družbe. Poslovanje v regiji nam lahko predstavlja vrsto neštetih izzivov, ki jih naj ima danes tudi naša slovenska družba.

Oblikujemo skupino zavzetih podjetnikov, intelektualcev, ambicioznih oseb, ki iščejo nove poslovne izzive. Vabimo vse, ki jih poslovno sodelovanje v regiji navdušuje in jim je povezovanje v okviru naše skupne alpske fundacije lahko razvojni izziv, da se nam pridružite kot poslovni partnerji: TUKAJ! V kolikor ste že uveljavljen poslovnež, pa vam naša poslovna oblika sodelovanja lahko predstavlja možnost, da se še bolj poslovno utrdite in se profilirate na zahtevnem Alpskem skupnem trgu (FL, CH, A).

Prijazno vas vabimo, da se pridružite izbrani podjetniški skupini za poslovne izzive v Alpski makroregiji.

V letu 2021 načrtujemo AMBICIOZNE PODJETNIŠKE IZZIVE, zato, če želite biti del te zgodbe, ki je lahko za vse izziv, se nam pridruži.

PRISTOPI IN PODPRI NAŠE SKUPNE IZZIVE ZA LETO 2021, TAKO DA NAM POŠLJEŠ SVOJO PREDSTAVITEV (c.v.) NA: office@foundation-slofl.com

Državni praznik Kneževine Lihtenštajn, imenovan tudi Knezov dan, tradicionalno na praznik Marijinega vnebovzetja, 15. avgusta, je obenem tudi velik kulturni, turistični in mednarodno odmeven dogodek.

Skupaj bomo pripravili in vodili:

  • ustanovitev in zagon dveh naložbenih (razvojnih) fundacij, in sicer eno s sedežem v Sloveniji in eno s sedežem v Kneževini Lihtenštajn. Na tej osnovi pa se nato lahko izvede tudi posebno podjetje (družba), ki bo v regiji delovala tržno za dosego poslovno – finančnih ciljev. Za ta cilj je združenje že imenovalo posebnega pooblaščenca, ki deluje v smeri za dosego tega cilja. Vabimo vas, da pristopite tudi vi, da skupaj naredimo ta korak naprej za poslovno (ekonomsko), kulturno in bilateralno prepoznavnost in uspeh v regiji. To so tudi tri okvirne in temeljne komisije v našem združenju in vsaka deluje za svoj cilj in poslanstvo. Naši člani in poslovni partnerji pa se v te ciljne projektne komisije že lahko, po svojih najboljših močeh, vključujejo;
  • preko zgoraj omenjenih fundacij bomo torej zlasti izvajali ciljne projekte iz področij bilaterale, ekonomije in kulture za uveljavitev skupnih mednarodnih, poslovnih in kulturnih ciljev v Alpski makroregiji, v kateri živimo in delamo;
  • prisotni bomo v samem srcu regije preko razstavnih prireditvenih projektov (LIHGA) s svojimi tržnimi produkti, ki so že vam lastni ali tistimi, ki jih šele gradite. Naša prisotnost v regiji bo stalno zagotovljena v okviru poslovno – finančne, tržne in naložbene dejavnosti;
  • Želimo se uveljavljati in biti v konstantni podjetniški (inter)akciji z uglednimi poslovneži v regiji, to je v eni najbolj uspešnih ekonomij sveta (FL). Produkti s katerimi bomo trgovali, pa verjamemo, da so in bodo lahko koristni tako za posameznike kot organizacije;
  • pridružite se in nam podajte svojo pristopno prijavo, kot poslovni partner, ki je v predloženem e-vpisniku: TUKAJ!

Združenju SLO-FL z letom 2021 prenašamo vse poslovno finančne aktivnosti na novoustanovljeno fundacijo združenja, katero temeljno poslanstvo je neke vrste finančni pooblaščenec združenja. Na ta način bomo lahko v praksi, učinkovito in transparentno, realizirali vse zastavljene projekte. Fundacijo formiramo tako v Sloveniji, kot tudi v Kneževini Lihtenštajn.

V ta namen smo sprejeli poseben evropski (mednarodni) statut našega združenja in fundacije, ki pravno opredeljuje in določa našo novo in izvirno poslovno podobo. Člane in poslovne partnerje, ki bodo prispevali za cilje te fundacije, že združujemo v posebnem VIP klubu.

Prihaja čas novih izzivov in podjetnosti!

Skupaj podprimo in uresničimo idejo Fundacije Slovensko – Lihtenštajnskega združenja, ki želi biti solidarna, dobrodelna in podjetna!

Želimo si, v okviru naše fundacije, že na začetku zagotoviti čim več sredstev in kvalitetnih sodelavcev za zagon kvalitetnih projektov, ki jih je naše združenje že začrtalo. Tukaj računamo na pomoč in podporo naših članov in poslovnih partnerjev, katerih pobude, ideje in projekti bodo lahko zanimivi tudi za skupno fundacijo. Izkoristite to priložnost!

Pridružite se nam tudi v facebook skupinah, kjer lahko dobite še več informacij, podajte svoje predloge, predstavitev, vprašanja..:

  • Prijazno vabljeni!

POSTANI DEL NAŠE ALPSKE ZGODBE O USPEHU: pridruži se: VPIS TUKAJ!

VESELIMO SE SKUPNIH DOSEŽKOV V LETU 2021!

Naslednji osrednji semenjski dogodek v regiji (LIHGA v LIHTENŠTAJNU) bo leta 2022.
X