fbpx
Meni Zapri

Prodaja turističnih, promocijskih in domoljubnih izdelkov

Prevzem naročenih izdelkov po spletu za leto 2021

Vaša e-naročila (nakup izdelkov preko spletne trgovine) lahko dobite ažurno na vaš dom po pošti:

  • to je po povzetju* (vključuje ceno izdelka + ev. embalaža + dostava – to je stroški pošte** – priporočeno v eno smer + vplačnina);
  • neposredna bančna transakcija: naročene izdelke pred tem vplačate na naš poslovni račun, na osnovi izdanega predračuna (račun vključuje ceno izdelka + dostava, to je priporoka*);
  • plačilo s kreditno kartico (plačate samo ceno izdelka + dostavo, nato pa vam izdelek pošljemo domov s priporočeno pošiljko);
  • ali pa izdelke, na osnovi vaše želje, vedno lahko prevzamete tudi osebno, oziroma po dogovoru v Ljubljani (v času epidemije koronavirusne bolezni je dostava izdelkov možna le preko pošte).

* Storitev je zlasti za kupce, ki že dlje časa sodelujejo z našo trgovino, a je sorazmerno draga, zato vsem kupcem priporočamo raje plačilo z neposredno bančno transakcijo (preko izdanega računa) ali se poslužujte plačila s kreditno kartico, ki je najhitrejša in najcenejša opcija spletnega nakupa.

* PREVZEM IZDELKOV PO POVZETJU: Na osnovi naročila oz. poslovnega dogovora kupcu odpošljemo naročene izdelke po povzetju, ki jo mora nato, najpozneje v roku 14. dneh, prevzeti (vplačati) na svoji pošti. V kolikor izdelkov v določenem roku kupec, iz različnih razlogov, ne prevzame, se pošiljka vrne nazaj na naš (prodajalčev) naslov in s tem nam (prodajalcu) povzroči dodatne stroške, ki običajno gredo kupcu. V tem primeru naša firma terja od kupca povrnitev povzročene škode.

**Na osnovi cenika Pošte Slovenije.

Nov (dražji) cenik Pošte Slovenije, ki je stopil v veljavo 1.7.2020, je: TUKAJ

CENJENE STRANKE IN KUPCE OBVEŠČAMO, DA OB KONCIH TEDNA (PETEK, SOBOTA, NEDELJA) ZOPET POSLUJEMO NA OSREDNJI PLEČNIKOVI LJUBLJANSKI TRŽNICI (petek, sobota: Vodnikov trg; ob nedeljah: Pogačarjev trg)!

V času Velikonočnih praznikov se omejuje gibanje prebivalstva ter izvajajo zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, Vlada Republike Slovenije je izdala nov Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, z veljavnostjo od 1. do vključno 11. aprila 2021. ZATO priporočamo nakup naših domoljubnih izdelkov preko: DOMOLJUBNE SPLETNE TRGOVINE!

Spoštovani kupci – pri spletnih nakupih vas prosimo, da se čim bolj poslužujete plačevanja s kreditno kartico ali plačevanje izdelkov na osnovi izdanega računa (neposredno bančno nakazilo)! Hvala.

Zato ste vljudno vabljeni k obisku in nakupu domoljubnih izdelkov v naši spletni trgovini: www.domoljub.top

NAŠE DOMOLJUBNE IZDELKE LAHKO NAROČITE TUDI TAKO, DA NAM:

  • pišete na e-naslov: trgovina@slo-fl.eu
  • pišete (posredujete) svoje željo na naš kontaktni mobi: 031 235 911
V kolikor vam naročanje (iz različnih razlogov) preko naše spletne trgovine www.domoljub.top dela kakršno koli težavo, vas prijazno prosimo, da se poslužujete zgoraj navedenih možnosti. Zlasti pri naročanju obraznih mask (zaradi povečanega obiska strani in naročanja) prihaja lahko do občasnih motenj.

VESELIMO SE VAŠIH NAROČIL IN SE PRIPOROČAMO ZA ZAUPANJE!

Za vas smo prisotni tudi širom Slovenije z našo domoljubno in turistično stojnico

Z veseljem se udeležujemo tudi, skozi celo leto, prazničnih dogodkov (Veseli december: v Ljubljani in v Celju), prisotni smo tudi na občasnih mobilni sejemskih dogodkih (na Obali, Dolenjski, Gorenjski in Štajerski). Tako smo vsako leto prisotni v Izoli in Kopru, to je na Gregorjevem semnju v Logatcu, na Jožefovem semnju v Petrovčah (po tem dnevu, 19. marcu, pa smo tudi že stalno, vsaki dan, prisotni na stojnici v Ljubljani), pa tudi občasno v Kranjski Gori, Komendi, Bledu, Tržiču in Ribnici.

Tem dogodkom sledimo glede na tržno ponudbo in se prilagajamo vašim povabilom in željam.

AŽURNE INFORMACIJE DOBITE NA FACEBOOK-U Domoljubne spletne trgovine!

  • Aktualna obvestila o naši spletni ponudbi, o prodajnih akcijah in popustih lahko dobite na naši facebook strani:  Domoljubna spletna trgovina

Na tej strani ste ažurno obveščeni tako o aktualnih akcijah kot o ponudbah naše spletni trgovine, poteku ugodnih prodaj in nakupov (o marketinških aktivnostih) pa tudi o razglasitvi nagrad najboljšim kupcem naše trgovine. Vabljeni k obisku!

Kaj vse dobite na naših turističnih in domoljubnih stojnicah, pa tudi z nakupi v Domoljubni spletni trgovini

  • Zastave (vseh vrst), našitki, kape, šali, majice, puloverji, souvenirji in darila, magnetki, likerji in žganja, obeski, značke, torbe, turistični prti in brisače, obrazne maske, izdelki umetnostne obrti itd.

Določene domoljubne in zgodovinske simbole na izdelkih lahko dobite ali naročite samo pri nas

MAJICE in PULOVERJI “KRANJSKI OREL” SO NA VOLJO ZA VAS PO PROMOCIJSKI CENI!* 

Želimo, da ima vsak Slovenec in Slovenka, ki da nekaj na svoje korenine, čast in ponos: Kranjski orel – majica, polo majica ali puloverji in vrsta pokrival: polo kape, zimske kape in klobučki – za vse Slovence!

*V času, ko nas omejuje NOVI KORONAVIRUS (pa tudi sicer), je namreč neposredno bančno naročilo in plačilo s kreditno kartico, za vse naše kupce najbolj ugodna opcija naročilo in nakup izdelkov preko naše Domoljubne spletne trgovine.

  • V akcijski ponudbi vas čakajo vsi izdelki panter Slovenija, Slovenija in Ljubljanski zmaj: puloverji, majice, šali in kape, pa tudi cene našitkov in značk, pa tudi obrazne maske in slovenske zastave vseh vrst: od Velike Karantanije in Vojvodine Kranjske do Vojvodine Štajerske.
  • Za vas pa lahko nabavimo kvalitetne majice, puloverje, kape (vseh barv) in jih tudi po vaši želji potiskamo ali nanje uvezemo želeni logotip.

NOVO: izdelamo vam po naročilu tudi vse vrste, dimenzije in tipe različnih zastav. Pri nas lahko kupite tudi drogove in nosilce za zastave. 

Nudimo pa vam tudi vse tiskarske storitve in storitve naše vezilnice. Veseli bomo vašega povpraševanja na: trgovina@slo-fl.eu

Domoljubna spletna trgovina

Za vas lahko naša  Domoljubna spletna trgovina  nabavi kvalitetne majice (vseh barv) in jih tudi po vaši želji potiskamo ali nanje uvezemo želeni logotip.

Preverite tudi našo stalno ponudbo kap, majic, puloverjev, zastav, šalov, našitkov in značk v naši SPLETNI TRGOVINI.

Vabimo vas na obisk naše Domoljubne spletne trgovine

in nam pišite; pošljite svoje povpraševanje ali želje na

trgovina@slo-fl.eu

                     

Za Domoljubno spletno trgovino – marketing in trženje: DOMOLJUB, poslovno svetovanje, Silvo Likar, s.p. Štajerska cesta 79, SI-1231 Ljubljana – Črnuče / www.domoljub.top / trgovina@slo-fl.eu / IBAN: SI56 6100 0002 4802 956
Z nakupom v naši Domoljubni spletni trgovini prispevam v naš skupni sklad Dobrodelnosti in s tem pomagam zarisati nasmeh na obraz nekomu, ki potrebuje našo pomoč!
X