fbpx
Meni Zapri

CENJENE STRANKE IN KUPCE OBVEŠČAMO, DA OB KONCIH TEDNA (PETEK, SOBOTA, NEDELJA) ZOPET POSLUJEMO NA OSREDNJI PLEČNIKOVI LJUBLJANSKI TRŽNICI (petek, sobota: Vodnikov trg; ob nedeljah: Pogačarjev trg)!

V času Velikonočnih praznikov se omejuje gibanje prebivalstva ter izvajajo zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19, Vlada Republike Slovenije je izdala nov Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, z veljavnostjo od 1. do vključno 11. aprila 2021.

ZATO priporočamo nakup naših domoljubnih izdelkov preko: DOMOLJUBNE SPLETNE TRGOVINE!

Spoštovani kupci – pri spletnih nakupih vas prosimo, da se čim bolj poslužujete plačevanja s kreditno kartico ali plačevanje izdelkov na osnovi izdanega računa (neposredno bančno nakazilo)! Hvala.

AKTUALNO: Prodajna akcija

(Akcija velja: 08.03.202)

www.domoljub.top Drage dame, žene in dekleta! Iskrene čestitke ob vašem mednarodnem dnevu žena!

Ob tej priložnosti vam na današnji dan, 8. marca, poklanjamo 10% kupon pri nakupu (na vse naše izdelke) v naši spletni trgovini: www.domoljub.top

Pri nakupu v spletni trgovini vpišete kodo kupona: 10 in popust bo avtomatično obračunan!

Kupon lahko danes koristite vse žene in tisti, ki za žene nakupujete! Naj bo vaš praznik lep tudi z našimi domoljubnimi izdelki www.domoljub.top

(Akcija velja: od 10. 02. – 14. 02. 2021

velja tudi za 8. marec 2021)

SAMO ŠE NEKAJ DNI JE DO VALENTINOVEGA – PRAZNIKA ZALJUBLJENCEV:

ZATO: “Izkoristite svoj Valentinov popust po svoji želji!”*

V kolikor želite svoji dragi / dragemu podariti kakega izmed naših domoljubnih izdelkov, ki so objavljeni na: www.domoljub.top, nam to svojo željo čim prej sporočite na:

  • MOBI 031 235 911 ali nam napišite svojo željo na:
  • trgovina@slo-fl.eu
  • in RADI BOMO VAŠ NAKUP POLEPŠALI Z VALENTINOVIM IZREDNIM POPUSTOM / Pripišite: VALENTINOVO

*Popust bomo prilagodili vaši želji, in to po lestvici popustov, ko so lastne izbranim izdelkom, ki si jih želite, ta pa bo seveda odvisen tudi od višine vašega naročila.

KAKO UVELJAVIM / PRIDOBIM VALENTINOV IZREDNI POPUST?

Na zgoraj napisane kontakte nam posredujte vaše želje, to je kaj si želite kupiti (katere izdelke) in ne pozabiti pripisati tudi svojega kontakta (telefona). Nato vas bomo že takoj poklicali nazaj in se dogovorili o načinu plačila, dostavi in seveda VALENTINOVEM POPUSTU po vaši želji!

Objava je objavljena tudi na: Domoljubna spletna trgovina

Ta izredni popust velja samo do 14.02.2021 in 08.03.2021!

(Akcija KUPON – 10 % velja: od 12. 02. – 19. 02. 2021

velja tudi za 8. marec 2021)


Objava je objavljena tudi na: Domoljubna spletna trgovina
X